HAGBERG TRAININGEN EN LEZINGEN

De trainingen van Avec zijn gebaseerd op het Real Power Model van Janet Hagberg en geven een helder zicht op de persoonlijke leiderschapsontwikkeling van de deelnemers. 

Real Power Model van Janet Hagberg Avec is één van de weinige bureaus in Nederland die trainingen mogen verzorgen die hun basis vinden in het Real Power model van Janet Hagberg. Annette van Engelen is hiervoor persoonlijk opgeleid door Janet Hagberg.
Het ‘Real Power Model’ geeft een boeiend en verfrissend inzicht in de verschillende fasen van leiderschapsontwikkeling. We spreken dan ook over leiderschap op basis van authenticiteit in plaats van autoriteit. Het inspireert tot het nemen van belangrijke stappen.De aantrekkelijkheid van de fasen verschilt van persoon tot persoon, maar binnen deze diversiteit valt op dat mannen en vrouwen regelmatig verschillen in de wijze waarop zij zich persoonlijk ontwikkelen.

Uit de training: Sommige mensen hebben de neiging te stagneren op een bepaald niveau van ontwikkeling. Ze lijken zich te willen conformeren aan de geldende mores in een lagere fase terwijl ze op niveau van competentie en persoonlijke ontwikkeling vaak al een stuk verder zijn. Hierdoor ontstaat een frictie die frustreert, maar ook vaak niet wordt onderkend. 

Anderen ondervinden dat datgene waar ze lange tijd naar hebben gestreefd, niet de bevrediging geeft wat ervan werd verwacht. Soms mondt dat uit in een crisis, zoals de midlife crisis. Dat er na het volwassen worden van het ego nog meer te ontdekken valt, dat is de meerwaarde van de volgende fase. 

De trainingen kunnen door één of meer begeleiders worden gefaciliteerd. We helpen u in onze trainingen graag om uw vraagstukken te onderkennen, te doorgronden en aan te gaan.

Training voor vrouwen
Een sprankelende training waar vrouwen via verschillende werkvormen zicht krijgen op hun persoonlijk leiderschap en hun mogelijkheden tot groei. Deze workshop duurt twee dagdelen.
Deze training wordt incompany gehouden en biedt plaats aan 6-20 deelnemers.

Real Power training voor teams
Een boeiende training van twee dagdelen waarin kennis over persoonlijke groei betekenis krijgt in het teamproces. Waar staat u qua groei, hoe kunnen anderen dat merken en u daar bij helpen?
Deze training wordt incompany gehouden en biedt plaats aan 6-20 deelnemers.

Korte workshop voor teams en andere groepen
Een korte en pakkende training over persoonlijk leiderschap, over macht, kracht en vertrouwen. Met verschillende werkvormen en een presentatie kom u meer te weten over uw fase van leiderschap en hoe u kunt groeien… áls u wilt groeien!
Deze training duurt 2-4 uur en kan uitstekend ingelast worden in een teamdag of heisessie. Het maximale aantal deelnemers is 25.

Lezing van ‘autoriteit naar authenticiteit’
Een boeiende lezing over de verschillende fasen van machtsontwikkeling, over groei van autoriteit naar authenticiteit. Neem contact op voor de mogelijkheden en agenda.